Dans- Lesprogramma / mededelingen

Dans- Lesprogramma.

We dansen op de woensdagavond. (19.00 – 22.15 o.o.v.) 

Dans/Lesprogramma  voor 7 december 2022.  

De Danslijst: 

  • wordt samengesteld……….

Er kan worden afgeweken van de danslijst in geval van verzoekjes of andere wijzigingen door de lerares.

Voor de leden, die diverse dansen extra willen leren, is de mogelijkheid om  bijles te krijgen met opgeven van  welke dans.  We starten dan met de bijles tussen 19.00 en 19.15 uur. Wel bij Marja aanvragen/melden!

Bezoekers.

Bezoekers zijn weer welkom. I.v.m. de verwachte drukte op de woensdagavond wordt eenieder verzocht tevoren te melden wanneer men aanwezig zou willen zijn. Dit via linedancenieuwkoop@gmail.com of via 06-14229255 even doorgeven.  Want VOL = VOL. 

 

BELANGRIJK BLIJFT:

Zorg voor je persoonlijke hygiëne; dus je handen regelmatig goed wassen met water en zeep.

Blijf thuis als je je enigszins niet lekker voelt en ook als je de volgende verschijnselen hebt: verkoudheid, en/of keelpijn, en/of koorts. Laat je dan TESTEN……….Het gaat tenslotte om ieders gezondheid!! 

✅ Hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog. Niet in je handen.

Blijf voorzichtig en alert!

Linedancenieuwkoop Leden-app.

Voor belangrijke berichten/informatie direct aan onze (vaste) leden hebben wij een groeps-app gemaakt. De leden met een 06-nummer zullen hieraan worden toegevoegd. Deze app is niet bedoelt om b.v. als chat-box of dergelijke gebruikt te gaan worden. (Niet iedereen is blij met berichtjes van iedereen) Wil je iets berichten dan gaarne via ons emailadres of direct aan Marja of Ruud. Of kom op de dans-woensdag-avond zelf.

Het Corona-virus zal, net als de griep, altijd wel aanwezig blijven. Blijf alert en let op de symptomen. En ,,,,,we worden nu ook geconfronteerd met een meer angstig fenomeen! Een gestoorde dictator/despoot, welke in zijn eentje de wereld bestookt met zijn absurde waanideeën. Hoe loopt dat af?!

Zaal 't Turfschip, Zuideinde 15, 2421 AA Nieuwkoop