Dans- Lesprogramma / mededelingen

Dansprogramma.

Het coronavirus heerst in Nederland. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de Regering.

Het raakt ons zeer diep, wat er nu in de wereld en in Nederland gebeurd door dit virus.  Nu eerst met z’n allen de verantwoordelijkheid nemen om dit virus in te dammen. Voor jezelf en voor je naasten.  

We waren (1 juli j.l.) weer begonnen, maar wel ALLEEN voor eigen leden. We zijn nu weer gestopt vanwege de horeca die weer op slot is.

Misschien gaan we in januari 2021 weer open? We (moeten) wachten af wat er gaat gebeuren.

Bezoekers zijn voorlopig helaas nog niet welkom. Wij vragen jullie om geduld, vertrouwen en rekenen op jullie begrip. Blijf gezond en probeer kalm te blijven. Mochten bezoekers weer welkom zijn, wordt een telefoonnummer bekend gemaakt voor reservering. VOL is VOL.

Nog even dit:

✅Houdt afstand: Minimaal 1 1/5 meter.

Zorg voor je persoonlijke hygiëne; dus je handen regelmatig goed wassen met water en zeep, minimaal 20 seconden.

Blijf thuis als je je enigszins niet lekker voelt en ook als je de volgende verschijnselen hebt: verkoudheid, en/of keelpijn, en/of koorts. Het gaat tenslotte om ieders gezondheid!!

maak gebruik van papieren zakdoekjes.

Let op contact met deurknoppen, handvatten, geld etc. Alles wat je aanraakt.

hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog. Niet in je handen.

Hieronder staat nog even geen basislijst voor de  woensdagavond.

Dansprogramma ? (Nu even niet!)

De nieuwe lijst(en) voor de les/dansavond is/zijn, indien mogelijk, vanaf de zaterdag voorafgaande aan de nieuwe dansweek beschikbaar.

Op de tafels liggen danslijsten met alle dansen. Daarbij ligt een lijstje voor eventuele verzoekjes of herhalingen voor b.v. de volgende week.

Kom op tijd, dan kan je alles gezellig meedoen/dansen……. We starten om 19:45 u.  Voor beginners kunnen we om 19.15 of eerder starten. Wel even met Marja afstemmen. Je kan ook, bijtijds, een mailtje sturen.


Zaal 't Turfschip, Zuideinde 15, 2421 AA Nieuwkoop